Насловна Најновије Наредна три дана сахране убијених у Београду и Младеновцу

Наредна три дана сахране убијених у Београду и Младеновцу

141
0

На београдским гробљима сутра ће бити сахрањено четворо ученика и радник обезбјеђења који су убијени у пуцњави у Основној школи „Владислав Рибникар“ на Врачару, док ће у Малом Орашју бити сахрањено петоро страдалих у пуцњави у близини Младеновца.

На Новом гробљу биће сахрањена М.К. у 11.30 часова, као и М.А. у 15.30 часова, док ће А.Д. бити сахрањена на Новом Бежанијском гробљу у 15.15 часова.

Сахрана Е.К. биће на београдском Централном гробљу у 12.30 часова, док ће припадник обезбјеђења Д.В. бити сахрањен на Лешћу у 12.15 часова.

Према наводима мјештана Малог Орашја, сутра ће у 14.00 часова бити сахрана петорице момака који су страдали у синоћњој пуцњави, а још три сахране заказане су за недјељу у 14.00 часова.

У понедјељак, 8. маја, на београдском Новом гробљу биће сахрањена А.Б. у 15.00 часова, потом и А.Ч. у 16.00 часова, пренијели су београдски медији.

Само у два дана у двије пуцњаве у Србији изгубљено је 17 живота – код Младеновца је синоћ убијено осморо људи, а у сриједу, 3. маја, у београдској Основној школи „Владислав Рибникар“ убијено је осморо ученика и радник обезбјеђења. Починиоци су ухапшени.

ИЗВОРсрна
Претходни текст„Пулс града“ 05.05.2023. (ВИДЕО)
Сљедећи текстНа академији у Источној Илиџи одата почаст убијеним у Београду