Насловна Најновије Начелник Ђуревић на Форуму са грађанима

Начелник Ђуревић на Форуму са грађанима

213
0

Начелник општине Вишеград Младен Ђуревић рекао је данас на Форуму грађана и представника власти да је на располагању грађанима како би ријешили проблеме са којима се суочавају.

Ђуревић сматра да треба чешће имати овакве састанке са грађанима да би чули шта је то њима потребно, те додао да су врата начелника општине увијек отворена јер не бјеже од проблема већ настоје да их рјешавају.

„Био је ово конструктиван састанак на коме смо могли да у директном разговору са грађанима размијенимо мишљења и искуства, те да ми из извршне власти размотримо неке њихове планове и идеје за наредни период“, рекао је Ђуревић.

Весна Чанчар из Демократског центра „Нове наде“ изразила је задовољство због спремности представника извршне власти Вишеграда да одговоре на сва питања.

Са састанка је од начелника потекла идеја да се организује пројекат едукације најмлађих о селекцији отпада, што Чанчарева сматра изузетно добрим.

„У наредном периоду пратићемо пројекте везано за то и заједнички ћемо аплицирати како би тај проблем био ријешен“, рекла је Чанчарева.

Демократски центар „Нове наде“ из Фоче организовао је Форум уз подршку Амбасаде САД у БиХ.

ИЗВОРсрна
Претходни текстЕлек:“Сарајево Гас“ од сутра у власништву Српске
Сљедећи текстУ 2023. наставак рада на повећању прихода локалних управа