Насловна Вијести На граничним прелазима ухапшено девет лица

На граничним прелазима ухапшено девет лица

166
0

 На граничном прелазу Брод ухапшено је лице чији су иницијали Ј.С. јер је установљено да га потражује Општински суд у Сарајеву због кривичног дјела насиље у породици, саопштено је из Граничне полиције БиХ.

Лице Ј.С. ће у току дана бити предато надлежном органу.

Припадници граничне полиције у Броду ухапсили су лице чији су иницијали А.И. које потражује Тужилаштво Зеничко-добојског кантона због кривичног дјела посједовање и омогућавање уживања дроге. Лице, које је ухапшено јуче предато је службеницима Полицијске станице Тешањ.

Припадници Јединице Граничне полиције БиХ Орашје ухапсили су у понедјељак, 7. новембра, лице чији су иницијали Ј.К. након што је утврђено да га потражује Основни суд у Добоју због кривичног дјела тешка крађа.

Ухапшени, који је држављанин БиХ, контролисан је на уласку у БиХ на прелазу Шамац. Предат је службеницима Окружног центра судске полиције Добој.

У суботу, 5. новембра, службеници ове јединице ухапсили су лице чији су иницијали А.Б. јер га потражује Основни суд у Зворнику ради издржавања казне затвора. Држављанин БиХ је контролисан на изласку из БиХ на прелазу Шамац и предат службеницима Окружног центра судске полиције Бијељина.

На граничном прелазу Орашје 3. новембра је при уласку у БиХ ухапшено лице чији су иницијали В.М. јер је утврђено да га потражује Општински суд у Орашју због кривичног дјела посједовање и омогућавање уживања дроге. Овај држављанин Србије предат је службеницима Центра судске полиције у Посавском кантону.

Припадници Граничне полиције БиХ на Аеродрому Тузла ухапсили су 6. новембра на лету из Мемингена лице чији су иницијали Г.Р. јер је утврђено да је за њим Полицијска управа Приједор расписала потрагу због кривичног дјела разбојништво. Држављанин БиХ је предат службеницима Полицијске управе Приједор.

Службеници Јединице Граничне полиције Градишка ухапсили су 5. новембра лице чији су иницијали А.Ш. након што је установљено да је за њим Полицијска управа Приједор расписала потрагу због кривичног дјела крађа. Лице, које је држављанин БиХ, контролисано је на изласку из БиХ на прелазу Градина и предато службеницима Полицијске управе Приједор.

Припадници Јединице Граничне полиције Горица 2. новембра су ухапсили лице чији су иницијали А.С. јер је установљено да је за њим Полицијска управа Мркоњић Град расписала потрагу због кривичног дјела напад на службену особу у вршењу дужности. Овај држављанин Аустрије је контролисан на уласку у БиХ на прелазу Осоје и предат службеницима Полицијске управе Мркоњић Град.

Гранична полиција у Вишеград у је 1. новембра ухапсила лице чији су иницијали Д.Ш. након што је установљено да га потражује Основни суд на Сокоцу ради издржавања казне затвора. Лице је држављанин БиХ, а контролисано је на уласку у БиХ на прелазу Вардиште и предато службеницима Окружног центра судске полиције Источно Сарајево, наведено је у саопштењу.

ИЗВОРГлас Српске
Претходни текстГрадоначелник најавио велике пројекте: Нова спортска дворана, шеталиште и алеја уз Парк „Младен Стојановић“
Сљедећи текстЧетворо дјеце и двоје одраслих жртве земљотреса у Непалу