Насловна Најновије Одбојкашице Фоче савладале Пријепоље, одбојкаши изгубили од Бајине Баште

Одбојкашице Фоче савладале Пријепоље, одбојкаши изгубили од Бајине Баште

187
0

Одбојкашице Фоче савладале су, у првом мечу на овогодишњи МОСИ, екипу Пријепоља резултатом 2:0, док су одбојкаши Фоче савладани од Бајине Баште резулатом 2:0.

Одбојкашице Фоче у овај меч су ушле опрезно, али већ током првог сета видјело се да неће имати већих проблема, те да ће лако обезбиједити побједу над Пријепољем од 2:0, по сетовима 25:11 и 25:13.

„Нисмо познавали екипу Пријепоља и озбиљно смо ушле у меч. Утакмица је била лакша него што смо очекивали и без проблема смо побиједиле у оба сета. Данас играмо против Пожеге, вјерујемо да је то квалетнија екипа, али ми ћемо максимално озбиљно приступити и овом мечу, како би на Играма оствариле што бољи резултат“, рекла је одбојкашица Фоче Ивана Радовић.

Мање среће имали су одбојкаши Фоче, који су у првом мечу на Играма савладани од доста искусније екипе Бајине Баште, резултатом 2:0, по сетовима 25:10 и 25:11.

За подмлађену екипу Фоче ово је ново искуство, каже тренер одбојкаша Јованче Машић: „Мушка одбојкашка екипа Фоче на МОСИ је дошла, да кажем, некомплетна. Већина играча је из јуниорског састава. Међутим нама је битно да кроз Игре стекнемо нова искуства, да видимо како играју екипе из Србије и Црне Горе. Екипа Бајине Баште игра озбиљну одбојку, али ни ми не губимо наду за наредне мечеве“, рекао је Машић.

Одбојкашице Фоче данас ће поново на терен у 17,00 часова када се састају са екипом Пожеге , док одбојкаши други меч играју сутра ујутру од 08:30, са екипом Прибоја.

На борилишту су данас и шахисти Фоче који ће одиграти два кола у послијеподневним часовима.

ИЗВОРРадио Фоча
Претходни текстМичић наредне сезоне у Јединству
Сљедећи текстЗграда фочанског Центра за културу и информисање ускоро ће добити нови изглед