Насловна Најновије Одржан традиционални маскенбал малишана обданишта „Невен“

Одржан традиционални маскенбал малишана обданишта „Невен“

173
0

Традиционални маскенбал вишеградских малишана, који су уз помоћ родитеља и васпитача показали своју креативност, одржан је у организацији обданишта “Невен”.

Вишеградске улице преплавили су полицајци, доктори, војници, принцезе, даме у Шанел хаљинама, оживјели су ликови цртаних филмова, а све то резултат је дјечије маште и креативности родитеља који су израђивали костиме.

Директор обданишта „Невен“ Данка Митровић рекла је да је ово величанствен догађај за све васпитаче, родитеље, а најприје дјецу.

„Пратећи временске прогнозе,у жељи да ништа не поквари магију нашим малишанима, ове године смо маскенбал организовали нешто касније али са много више учесника те су, уз сталне полазнике ту  и дјеца која су недавно завршила тромјесечни програм припреме за полазак у школу али и сви други малишани који су пожељели да буду неко други“, истакла је Митровићева.

Према њеним ријечима на овогодишњем маскенбалу учествовало је 160 малишана.

„Маскенбал је догађај који је био тест за све родитеље, односно њихову креативност и маштовитост јер установи припада организација, а родитељима израда маски“, додала је Митровићева.

У обданишту „Невен“ борави 120 малишана.

ИЗВОРОпштина Вишеград
Претходни текстЉетна креативна радионица почиње 27. јуна
Сљедећи текстБогат програм у сусрет Видовдану