Насловна Магазин Занимљивости Парни ваљак, Ниплипл, Перо Деформеро, Свемирко и Саншајн долазе на Тјентиште (ВИДЕО)

Парни ваљак, Ниплипл, Перо Деформеро, Свемирко и Саншајн долазе на Тјентиште (ВИДЕО)

189
0

Нектар ОК Фест je објавио нове извођаче за јубиларни десети по реду ОК Фест, који ће се одржати од 19. до 21. јула на Тјентишту. Парни ваљак, Ниплпипл, Перо Деформеро, Свемирко и Саншајн придружују се већ сјајној листи извођача.

Парни ваљак иза себе има хиљаде одсвираних концерата, прегршт награда и признања, али и данас једнаким жаром крећу на пут и стају на бину а на Тјентиште долазе са новим пјевачем Игором Дрвенкаром.

Ниплпипл, електропоп дуо из Хрватске, доноси на Тјентиште свој препознатљив звук а Перо Деформеро, прогресивни фолк-метал бенд, обећава незаборавне наступе с дозом хумора.

Свемирко, популарни синт-поп бенд, гарантује врхунски доживљај у различитости музичких жанрова док београдски хип-хоп састав Саншајн поновно осваја сцену након три деценије.

Фестивалски пакети већ су доступни путем различитих продајних сервиса у регији. Додатна имена извођача ће објавити ускоро, а више информација можете пронаћи на www.okfest.net.

Десета годишњица Нектар ОК Феста обећава незаборавно музичко искуство које ће обогатити срца посјетитеља, што се може и видјети из приложеног видеа, прошлогодишњег ОК Феста.

ИЗВОРртрс
Претходни текстНа подручују општине Пале обилне падавине узроковале замућење воде
Сљедећи текстНа скупу у Косовској Митровици затражено укидање одлуке о динару и права за Србе (ВИДЕО)