Насловна Најновије Пајчин: Ово је држава, није мали ентитет, онај што нас не воли...

Пајчин: Ово је држава, није мали ентитет, онај што нас не воли нема легитимитет

186
0

Пјевач Мирко Пајчин познатији као Баја Мали Книнџа, 8. јануара ће премијерно извести пјесму посвећену Републици Српској и актуелној политичкој ситуацији.

„Мој одговор ће бити веома јасан и чућете га за Дан Републике. Ја сам направио пјесму баш поводом свега што се дешава. Скупо је коштала наша слобода и није настала из хира. Онај што пријети представу нема, у какву светињу дира“, поручио је Пајчин, гостујући у шестој епизоди подкаста „Граница постоји“.

Не откривајући да је ријеч о стиховима из пјесме, прокоментарисао је дешавања у Републици Српској, судски процес против предсједника Републике Српске Милорада Додика и вршиоца дужности директора Службеног гласника Српске Милоша Лукића, као и потезе Кристијана Шмита.

„Не знам шта замјере, али знам да једног човјека не могу да виде зато што код Путина иде. За мене је ово права држава и није мали енититет онај што нас не воли, нема легитимитет“, поручио је Пајчин.

Он је додао да кроз пјесме жели да пренесе људима да знају ко су, шта су, и одакле су им преци, те позвао грађане да се окупе око Републике Српске и обиљеже њен рођендан 9. јануар у што већем броју.

Шеста епизода подкаста „Граница постоји“, биће емитована данас у 18.00 часова.

ИЗВОРсрна, фото АТВ БЛ
Претходни текстРадановић: Напад на дјецу из Дрвара – 65. напад на Србе у ФБиХ ове године
Сљедећи текстНа Сокоцу подијељено 400 новогодишњих пакетића