Насловна Најновије Пенали кобни за јуниоре “Славије“

Пенали кобни за јуниоре “Славије“

200
0

Ни другу годину за редом, јуниори Славије нису успјели да у финалном мечу забиљеже тријумф и пласирају се у Премијер лигу.

Ако је прошле сезоне добојска Слога била прејака за искорак међу најбоље екипе, жалићемо због јучерашњег пораза од Kозаре послије пенал лутрије. Соколови су, иако знатно ослабљени, добро парирали противнику, на моменте били бољи тим на терену, али се нажалост у Источном Сарајеву неће играти премијерлигашки фудбал.

ФK Kозара – ФK Славија 1:1 (1:1) пенали 3:2

Славија је повела голом Стјепића у 13. минуту и контролисала игру. Ипак, Kозара долази до изједначења у судијској надокнади првог полувремена. Покушао је недовољно опорављени Ђорђе Голијанин, помоћи свом тиму, али није имао довољно снаге па га је у наставку замијенио Форцан.

Јунак тима из Градишке, голман Глишић, одбранио је у пенал серији ударце Младену Цвијетићу и Габријелу Челану и Kозари донио велико славље.

За Славију су на овом мечу наступили: Влачо, Пушара, Гојковић, Пекић, Стјепић, Ђ. Голијанин (’46. Форцан), Ашкраба, Цвијетић, Г. Челан, Л. Челан (’64 Максић), М. Голијанин

ИЗВОРСпортист (Sport East)
Претходни текстВишеград: За подстицаје из буџета општине 36.000 КМ
Сљедећи текстСутра сунчано и веома топло, послије подне киша