Насловна Најновије Подршка Футсал клубу “Вишеград“

Подршка Футсал клубу “Вишеград“

205
0

Директор Зависног предузећа „Хидроелектране /ХЕ/ на Дрини“ Вишеград Недељко Перишић, уприличио је данас пријем за играче и чланове управе вишеградског Футсал клуба и најавио подршку предузећа и у наредној години.

„Користимо могућност позитивног пословања да подржимо добру спортску причу која је почела ове године. Успјели смо одмах по иницијативи за оснивање овог клуба да обезбиједимо финансијска средства за такмичење у првом дијелу сезоне, а ови момци су у потпуности оправдали наше повјерење“, рекао је Перишић.

Он је додао да је степен сарадње подигнут и на виши ниво, те да у току Божићног турнира у малом фудбалу који се одржава тренутно у Вишеграду екипа Футсал клуба наступа под именом „ХЕ на Дрини“.

„Желим им доста спортске среће, што мање повреда, а на основу њиховог ентузијазма сигуран сам да ће резултати доћи сами по себи“, истакао је Перишић.

Потпредсједник Футсал клуба Марко Савић захвалио је у име екипе за данашњи пријем, истичући да ће и у наредном току такмичења имати подршку предузећа „ХЕ на Дрини“.

„Први дио такмичења завршили смо на четвртом мјесту табеле са 18 бодова и даље смо конкурентни за врх. Сада нам слиједи пауза коју ћемо искористити да анализирамо досадашњу игру, употпунимо недостатке и забиљежимо још боље резултате у даљем такмичењу“, рекао је Савић.

Наставак сезоне за футсалере почиње 28. јануара наредне године.

ИЗВОРСрна, фото општина Вишеград
Претходни текстВлада Српске у четвртак доноси одлуку о минималцу за 2024. годину
Сљедећи текстУ Источном Старог Граду отворена изложба колоније Арт симпозијум Јахорина, РТВИС ( ВИДЕО)