Насловна Најновије Почињу “Зимски дани Вишеграда“

Почињу “Зимски дани Вишеграда“

180
0

Манифестација „Зимски дани Вишеграда“, почеће данас на Тргу Николе Тесле у Андрићграду, уз богат културни, забавни и изложбени програм, а највише садржаја биће прилагођено најмлађима, речено је Срни из организационог одбора манифестације.

Манифестација ће бити отворена у 17.00 часова, а првог дана наступиће дјеца из вртића „Невен“, чланови Културно-умјетничког друштва „Краљ Петар Ујединитељ“, младе умјетнице Анђелина Пољчић и Мирна Карабатак, као и аниматор који ће бити у улози кловна, патролне шапе, робота и малог шефа.

За вријеме трајања манифестације биће постављен новогодишњи базар, који ће бити бесплатан за све дегустаторе и посјетиоце, а имаће и хуманитарни карактер јер ће прикупљена средства бити усмјерена за лијечење младог Вишеграђанина Стефана Ђурића.

Сутра ће програм почети у 13.00 часова, а наступиће КУД „Бикавац“, ученици основне и средње школе, чланови спортске секције Српског соколског друштва „Соко“, дјеца из Школе спорта „Бубамара“, као и кориснице Дома за лица са инвалидитетом.

У петак, 29. децембра, у биоскопу „Доли Бел“, одиграће се позоришна представа „Палата смијеха“ у извођењу Дис театра Бања Лука, са почетком у 12.00 часова.

Организатор манифестације „Зимски дани Вишеграда“ је општина, а манифестацију су осим „Хидроелектрана на Дрини“ подржали и бројни вишеградски предузетници и угоститељи.

Из организационог одбора су позвали туристе и суграђане да својим присуством увеличају ову манифестацију и кроз забаван програм који предстоји, уживају у новогодишњим данима.

Организатори су за посјетиоце обезбиједили бесплатну дегустацију чаја и како су навели, спектакуларан ватромет.

ИЗВОРСрна, фото општина Вишеград
Претходни текстСаслушани осумњичени у вези са инцидентима испред Скупштине Града Београда
Сљедећи текстОбавјештење о нерадним данима у Источној Илиџи