Насловна Најновије Резултати другог дана Божићног турнира у футсалу

Резултати другог дана Божићног турнира у футсалу

276
0

Прву утакмицу друге вечери Божићног турнира Источно Ново Сарајево 2023. одиграли су Кафе Пинки Пале и Долфарм, а Паљани су побиједили резултатом 3:2.

У занимљивој утакмици меч је боље отварила екипа Кафе Пинки Пале, а голом Немање Лукића повели су 1:0 на полувремену.

Огњен Ерић је у 23. минути удуплао предност своје екипе, да би Борислав Цицовић одвео Паљане на угодних 3:0 четири минуте прије краја утакмице.

Амар Јашаревић враћа Долфарм у живот, а онда послије тимеоута одмах погађају за 3:2, стријелац је био Тука.

У другој утакмици на терен су изашли Ресторан Перла и Албатрос. У тиму Ресторана Перла наступа већи број играча који је прошле године као дио екипе Кафе Излог-Скај освојио овај турнир, а и овај су кренули на најбољи начин, побједом 6:1.

Четири гола дао је Давор Поповић, а по један поступак постигли су Марко Перић и Стефан Боснић.

За Албатрос је стријелац био некадашњи репрезентативац Босне и Херцеговине, Душан Паприца.

Кафе Пинки Пале је у другом колу групе отклонио све дилеме око пролаза даље побједом против Тwin Cakesa 5:3. Тwin Cakes је имао седам играча на располагању, а Паљани су то искористили и стигли до друге побједе на турниру.

Данашњи слављеник, Немања Кнежевић, који је од организатора добио и рођендански поклон, постигао је три гола у овој утакмици, а стријелци су били Огњен Ерић и Милош Кошарац.

За Тwin Cakes стријелци су били Ервин Блажевић, Армин Цибра и Фарис Рапа.

За пролаз у други круг играли су Тwin Cakes и Долфарм, а Долфарм је на крају славио резултатом 3:1.

И у групи Д је трећа утакмица била за пролаз, а састали су се Елбрус Јахорина и Албатрос.

У тврдој утакмици до вођства у 18. минути долази Елбрус Јахорина поготком Саше Вучичевића. Албатрос на четири минуте до краја креће са „вишком“ и то им се исплатило јер поготком Фариса Куртића на три и по минуте до краја долазе до 1:1. То је био и резултат утакмице, па се по први пут на овогодишњем турниру ударцима са шест метара одлучивало о побједнику утакмице у групној фази.

Ту је спретнија била екипа Елбрус Јахорине која головима Саше Вучичевића, Дејана Обрадовића и Срђана Пејовића, уз одбрану пенала Предрага Каришика Душану Паприци, долази до пролаза у шеснаестину финала.

Нове утакмице на програму су сутра.

ИЗВОРртвис
Претходни текст„Пулс града“ 27.12.2023. (ВИДЕО)
Сљедећи текстДанас топло уз сунчане периоде, до 18 степени Целзијусових