Насловна Најновије Резултати мечева четвртог дана Божићног турнира у футсалу

Резултати мечева четвртог дана Божићног турнира у футсалу

281
0

Четврто вече Божићног турнира у футсалу Источно Сарајево 2023 отвориле су екипе Литен и Бранко Бабић.

За екипу која носи име по човјеку који је волио Источно Сарајево, који је наступао за Славију, а чију успомену сада чувају његови пријатељи из овог града наступили су јуниори и кадети Славије, појачани са садашњим играчима Сарајева и Жељезничара, а који су некада са њима дијелили свлачионицу у Славији. На крају, побједу односи Литен 4:1.

Иако су добро кренули, Ђорђе Тимотија је дигао публику на ноге голом за 1:0, млађи играчи нису успјели да сачувају стечену предност.

Брзо су примили два гола од Анеса Демировића и Џенана Клачара, да би у другом полувремену Ријад Пљевљак са два гола овјерио побједу Литена.

У другом мечу вечери виђена је равноправна борба екипа Кеопс д.о.о и Сластичарне Куп, а на крају Кеопс д.о.о слави побједу резултатом 2:1.

Послије нуле у првом полувремену, голом Милоша Ђукића у првом нападу другог полувремена Сластичарна куп долази до вођства 1:0. Ипак, искусна екипа Кеопса се брзо враћа у меч, а гол сластичара погађа Саша Кајкут.

Коначних 2:1 поставио је Ђорђе Ћеха голом у 22. минути. 

Дуел Литена и Ауто салона СКС донио је и најбољу утакмицу до сада на турниру, а након бољег извођења удараца са шест метара побиједио је Литен.

У регуларном току било је 3:3. Меч са преокретима отворио је Срђан Милошевић својим првим од три гола. Узвраћа Ријад Пљевљак и изједначава резултат, а онда у финишу првог полувремена још два поготка.

Прво Сенахид Зеба доноси потпуни преокрет, али ту је Срђан Милошевић да поништи предност и са 2:2 се иде на полувријеме.

У другом дијелу још по један гол и то прво Џенана Клачара, а онда Срђан Милошевић комплетира хеттрик и изједначује на 3:3.

У преосталих шест минута није било погодака, па се отишло у пенале, гдје Литен погађа сва три, а Мирослав Дамјановић погађа стативу за Ауто салон СКС и Литен обезбијеђује прво мјесто у групи.

До друге побједе у групи Кеопс д.о.о је дошао лакше него у првом мечу.

Противници су им играчи екипе Илиндан Спорт Фест, за коју су наступили млађи играчи соколачког Гласинца предвођени тренером Предрагом Добриловићем.

Вучина Шћепановић је откључао мрежу Сокочана, али одмах узвраћа Урош Дебелногић голом за 1:1.

У 10. минути Ђорђе Ћеха погађа за 2:1, да би побједу у другом полувремену овјерили Данел Блажић и још једним голом Вучина Шћепановић за коначних 4:1.

У петој утакмици снаге су одмјерили СКС и екипа Бранко Бабић. Екипа Бранко Бабић побрала је симпатије публике и у потпуности се наметнула на терену као боља екипа. 

Некадашњи ђак Славије, сада Сарајева, Ђорђе Тимотија, подигао је публику на ноге, а Ауто салон СКС ставио на муке.

Успијевају искуснији противници у 19. минути голом Огњена Тодоровића да изједначе, а онда јако лијепу акцију Драгиша Кењић завршава голом за 2:1.

До краја утакмице успјевају Огњен Тодоровић и Радивоје Маунага још два пута да пронађу пут до мреже за коначних 4:1.

 

ИЗВОРртвис
Претходни текстОдбачен приговор листе „Србија против насиља“ за поништавање избора
Сљедећи текстНесметано одвијање саобраћаја, гужва на граничном прелазу Градишка