Насловна Најновије Рогатица: “Видовдански турнир“ окупио 15 екипа

Рогатица: “Видовдански турнир“ окупио 15 екипа

222
0

У Рогатици је завршен „Видовдански турнир у малом фудбалу“, који је окупио 15 екипа, а током овог спортског такмичења била је организована и хуманитарна акција прикупљања помоћи за Рогатичана Бојана Ујића.

Побједник турнира је екипа „Е спорт Жељезница“ из Трнова, другопласирана је екипа „Танго“ из Источног Новог Сарајева, док је треће мјесто освојила екипа „Јахорина“.

За најбољег играча турнира проглашен је Слободан Елез из побједничке екипе, а најбољи голман је Јово Пљеваљчић из екипе „Kафе бар Упитник“ из Рогатице.

Ратко Нешковић из Организационог одбора, рекао је Срни, да је овогодишњи турнир био веома посјећен, те да су организатори добили добре оцјене и препоруке од познатих имена футсала, да ова спортска манифестација треба да постане традиционална.

Још један од орагнизатора „Видовданског турнира“, Никола Миличевић, рекао је Срни, да је током шестодневне спортске манифесатције на Стадиону малих игара у Рогатици, одиграно 35 утакмица.

На труниру су учестовале екипе из Пожеге, Источног Новог Сарајева, Трнова, Фоче, Вишеграда, Горажда, Пала и Сокоца.

Организатор „Видовданског турнира у малом фудбалу“ је група младих љубитеља фудбала, покровитељ локална управа, а спонзори 14 привредних друштава, занатски, трговинских и угоститељских радњи из Рогатице.

Наградни фонд турнира је био 5.300 KМ, а прволасирана екипа је добила 4.000 KМ.

ИЗВОРсрна, фото општина Рогатица
Претходни текстДанас дочек дјеце са Космета у Андрићграду
Сљедећи текстОблачно уз сунчане интервале