Насловна Најновије Светосавски турнир у малом фудбалу

Светосавски турнир у малом фудбалу

167
0

Традиционални и ове године јубиларни, десети по реду Светосавски турнир у малом фудбалу који се одржава у дворани Спортско-пословног центра „Пеки“ у Палама окупиће екипе овдашњих основних школа „Пале“, „Србија“ и „Мокро“, те сходно томе, представљати једну у низу активности којом ће у највећој источносарајевској општини бити обиљежена школска крсна слава-Савиндан.

Одјељење за привреду и друштвене дјелатности општине Пале овогодишњи, јубиларни Светосавски турнир, посветило је управо школарцима у узрасној категорији од петог до деветог разреда, сматрајући да је ово одличан повод да се и кроз спортске активности обиљежи школска слава, али и додатно афирмише фудбал међу младима.

Турнир ће бити уприличен 26. јануара, са почетком у 11 часова, а општина Пале позива љубитеље малог фудбала да у што већем броју дођу у дворану „Пеки“, пруже подршку младим суграђанима, уљепшају свечарски амбијент празника посвећеног првом српском архиепископу, просвјетитељу и најважнијој личности српске историје Светом Сави, те уживају у квалитетним утакмицама основаца.

Општина Пале која је покровитељ овог спортског догађаја обезбиједила је пехаре за екипе, те најбољег играча и голмана.

ИЗВОРРтвис
Претходни текстДанас постепено топлије
Сљедећи текстМилић: Почетком фебруара исплата пензија увећаних за 9,2 одсто