Насловна Најновије Све спремно за бициклистичку трку Београд-Бањалука

Све спремно за бициклистичку трку Београд-Бањалука

128
0

Све је спремно за 17. издање Међународне бициклистичке трке Београд – Бањалука, саопштили су данас организатори на званичној презентацији трке, која се одржава од 19. до 22. априла.

Бициклистичка трка Београд – Бањалука, ове године биће једна од најјачих до сада.

170 такмичара из 30 земаља са четири континента, јуриће бодове за Олимпијске игре у Паризу, а свој долазак на трку, потврдили су екипе попут Бардијанија, Коратека и Астане, које возе најпознатније свјетске трке.

Трка и ове године има четири етапе, старт је у Београду 19. априла, циљ у Бањалуци 22. априла, која обиљежава свој рођендан и биће то само један у низу важних спортских догађаја у највећем граду Српске

Такмичари ће у првој етапи прећи преко граничног прелаза између Србије и Републике Српске без заустављања и то је оно што у ствари чини ову трку неизбрисивом када су у питању паралелне и специјалне везе Републике Српске и Србије

Прва етапа трке се вози од Београда до Бијељине 19. априла, друга од Бијељине до Власенице дан касније, трећа из Добоја до Приједора 21. априла, а четврта од Новог Града преко Костајнице, Козарске Дубице и Градишке до Бањалуке 22. априла.

ИЗВОРртрс
Претходни текстВишеград: Олакшице за 22 продавца сувенира
Сљедећи текстЈедно од два највећа полицијска признања додијељено начелнику општине Пале Бошку Југовићу (ВИДЕО)