Насловна Најновије Све спремно за Српска опен: Познато када Ноле долази у Бањалуку

Све спремно за Српска опен: Познато када Ноле долази у Бањалуку

122
0

Директор Српска опена Ђорђе Ђоковић нагласио је да је све спремно за АТП турнир из серије 250, а открио је и када ће његов брат, најбољи тенисер свијета Новак Ђоковић стићи у Бањалуку.

Ђоковић је изненађујуће рано испао на мастерсу у Монте Карлу, али је одлучио да продужи боравак још неколико дана у Кнежевини. Млађи Ђоковић је за РТРС рекао да ће први носилац стићи у недјељу или понедјељак.

– Вјерујем да ће бити одушевљен промјеном Бањалуке, да ће уживати у овом сјајном комплексу и атмосфери која влада у Бањалуци – навео је Ђоковић.

Он је захвалио свима који су радили на овом пројекту.

– Презадовољни смо и пресрећни што смо успјели да направимо овакав турнир у овако кратком периоду. Не знам да ли је икада организован турнир на оваквом нивоу у овако кратком року – рекао је Ђоковић.

Он је додао да очекују пуне трибине сваког дана.

– Желимо да навијачи уживају у најбољем свјетском тенису – поручио је Ђоковић.

Подсјетимо, „Српска опен“ игра се у Бањалуци од 16. до 23. априла. Капије комплекса у парку Младен Стојановић у недјељу ће бити отворене за све који желе да дођу и гледају мечеве квалификација, а у понедјељак би требало да буду завршене квалификације и да буду одиграни први мечеви прве рунде главног жријеба.

 

 

ИЗВОРсрпска инфо
Претходни текстЂенић: Наставља се са унапређењем квалитета уџбеника
Сљедећи текстЗапажени резултати ученика СШЦ „Источна Илиџа“ на такмичењу музичких школа