Насловна Најновије Свирепо убиство у Добоју; Полиција изнијела детаље

Свирепо убиство у Добоју; Полиција изнијела детаље

261
0

Свирепо убиство у Добоју. 46-огодишњег Сашу Кулишића убила је супруга Андреа Кајганић, уз помоћ љубавника Дражена Лазаревића. Полиција је у рекордном року пронашла починиоце, а истрага ће показати шта је био мотив убиства. Осумњичени ће бити предати у надлежност Окружног тужилаштва Добој.

Нестанак Саше Кулишића пријавила је кума која је видјела да из његове куће, у којој су нађени крвави трагови, излазе супруга Андреа и један мушкарац. У први мах претпостављало се да је ријеч о насиљу у породици, па су дјецу преузели радници Центра за социјални рад.

Истрага је, међутим показала сву суровост и монструозност тешког убиства за које полиција сумњичи Сашину 33-годишњу супругу и њеног љубавника 19-годишњег Дражена Лазаревића из Петрова.

– Негдје око 1.15 часова су ушли у кућу 30. јануара ноћу, гдје је лице Л.Д. задало шаком ударац оштећеном којом приликом су га онда везали селотејп траком и конопцем и послије тога су убацили га у пртљажник возила – рекао је начелник ПУ Добој Слободан Радинковић.
Конференција за новинаре у Добоју (фото: РТРС)

Одвезли су га на излетиште Преслица, а неколико сати касније у шуми нађено је Кулишићево беживотно тијело.

– К.А. задаје три убода ножем у предјелу абдомена, усљед задобијених повреда је оштећени К.С и преминуо – рекао је Радинковић.

Лазаревић је убрзо ухапшен у Добоју, а Кајганићева у Бањалуци у насељу Старчевица гдје је изнајмила стан.

На мјесту гдје је пронађено тијело полиција је данас претраживала терен да, ради проналажења хлладног оружја којим је почињено убиство. У истрагу је укључен и ронилачки тим Специјалне антитерористичке јединице МУП-а, који претражује корито Спрече.

Раније су пронађене рукавице. Биће обављена обдукција тијела и токсиколошки налази. Сумња се да су починиоци жртву најприје омамили лијековима. Испред куће убијеног Кулишића ,гдје је имао и фирму, осим полиције, данас нема никога. Комшије у шоку.

Убијени мушкарац бавио се изнајмљивањем и трговином половних аутомобила а иза њега је остало четворо дјеце.

ИЗВОРртрс
Претходни текстОд сутра почиње електронска пријава дјеце за упис у први разред основне школе
Сљедећи текстМатична библиотека Источно Сарајево обиљежава Међународни дан даривања књига