Насловна Најновије Соколац: Полиција ће одржати повољно стање безбједности

Соколац: Полиција ће одржати повољно стање безбједности

371
0

Полиција предузима све потребне мјере и радње да заштити грађане и одржи повољно стање безбједности на подручју Републике Српске и општине Соколац, гдје се недавно догодило убиство које је узнемирило грађане, закључено је данас на Сокоцу, на стручном колегијуму министра унутрашњих послова Републике Српске Синише Карана.

Из Министарства унутрашњих послова /МУП/ Републике Српске, саопштено је да разумију узнемиреност грађана Сокоца, због посљедњег догађаја у којем је у оружаном обрачуну криминогених лица убијена једна особа.

На колегијуму, којем је присуствовао директор Полиције Синиша Кострешевић, констатовано је да су у овом догађају учествовала лица која су више пута процесуирана и да је кривично дјело тешко убиство потпуно расвијетљено, а ухапшено је лице које се сумњичи да је извршилац.

Стручни колегијум министра унутрашњих послова осудио је објављивање у јавности видео-снимка убиства лица чији су иницијали М.М., које је додатно узнемирило грађане, а свакако не доприноси кривичној истрази коју воде полиција и тужилаштво.

На колегијуму, којем су присуствовали и начелници оперативних управа, начелник Полицијске управе Источно Сарајево Бранимир Шеховац и руководство Полицијске станице Соколац, дефинисане су и активности Министарства у наредном периоду.

ИЗВОРсрна
Претходни текстБорци Сарајевско – романијске регије нису изгубили ни педаљ територије
Сљедећи текстЋосић: Сарајево ни на који начин није било под опсадом, већ подијељени град!