Насловна Најновије Сутра отварање љетне туристичке сезоне

Сутра отварање љетне туристичке сезоне

246
0

Тродневном манифестацијом под слоганом „Уживај! Љето је стигло“, која почиње сутра, Туристичка организација града Источно Сарајево обиљежиће почетак овогодишње љетне туристичке сезоне.

Љетна туристичка сезона на подручју града Источно Сарајево званично ће почети сутра, концертом Пеђе Јовановића на Студентском тргу на Палама, речено је Срни у Туристичкој организацији.

У оквиру обиљежавања почетка туристичке сезоне, планирана је и манифестација за најмлађе под називом „Касперијада“ која ће у суботу, 1. јула, бити одржана на Палама, а дан касније у Источном Новом Сарајеву.

Ова манифестација укључује спортски караван, различите игре, полигоне и спортска такмичења која организује школа спорта „Каспер“ из Бањалуке, а циљ овог каравана је, осим одличне забаве за најмлађе, развијање љубави према спорту.

Активности поводом отварања љетне туристичке сезоне у Источном Сарајеву биће завршене промотивном шетачком туром једном од стаза како би се промовисала шетња и активан одмор у природи, навели су из Туристичке организације града Источно Сарајево.

ИЗВОРсрна
Претходни текстЧак 30 кошаркаша осумњичено за намјештање утакмица
Сљедећи текстУ недјељу „Сачијада“, учествује више од 50 екипа