Насловна Најновије Сутра подјела сјеменског материјала пољопривредним произвођачима

Сутра подјела сјеменског материјала пољопривредним произвођачима

145
0

Представници Аграрног фонда Источно Сарајево уручиће сутра пакете сјеменског материјала индивидуалним пољопривредним произвођачима у општинама Соколац, Источни Стари Град и Трново.

Подјела сјеменских пакета биће организована на полигону на Сокоцу од 9.30 часова, код зграде општине у Источном Старом Граду у 11.30 часова, те на стадиону у Трнову од 13.30 часова, саопштено је из Градске управе Источно Сарајево.

Сјеменске пакете за прољећну сјетву добиће 133 индивидуална пољопривредна произвођача у општинама Соколац, Источни Стари Град и Трново, чиме ће бити завршен овогодишњи програм помоћи за сјеменски материјал.

Представници Аграрног фонда претходне седмице уручили су сјеменске пакете за 151 пољопривредног произвођача из општина Пале, Источна Илиџа и Источно Ново Сарајево.

Програмом подршке обухваћени су индивидуални пољопривредни произвођачи из свих шест градских општина који се баве узгојем поврћа, а помоћ у сјеменском материјалу добили су учесници јавног позива који је Аграрни фонд Источно Сарајево расписао у марту. 

ИЗВОРсрна
Претходни текстОдржано рочиште о одређивању притвора Дудаковићу
Сљедећи текстНа Романији забијелио снијег