Насловна Најновије Сутра претежно облачно

Сутра претежно облачно

91
0

У Републици Српској и Федерацији БиХ, сутра ће бити претежно облачно вријеме, а максимална температура ваздуха износиће до 18 степени Целзијусових.

Биће претежно облачно, на југу и понегдје на западу падаће киша, док ће у осталим предјелима остати претежно суво, на истоку и са краћим сунчаним интервалима, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Облачност са кишом са југа и запада, постепено ће увече и у ноћи захватати већину осталих предјела.

Дуваће слаб вјетар, у вишим предјелима и умјерен промјенљив или јужних смјерова.

Дневна температура ваздуха биће од 12 на сјеверозападу до 18 на сјевероистоку, у вишим предјелима од осам степени Целзијусових.

У већини крајева данас преовладава умјерено до претежно облачно вријеме, а слабији локални пљускови регистровани су на подручју Херцеговине.

Температура ваздуха измјерена у 13.00 часова: Бјелашница минус два, Чемерно седам, Гацко осам, Кнежево девер, Калиновик 10, Соколац 11, Мраковица 12, Хан Пијесак 13, Билећа 14, Сарајево, Сребреница и Рудо 15, Требиње, Мркоњић Град и Фоча 16, Мостар и Тузла 17, Бањалука, Неум, Вишеград и Србац 18, Бијељина, Зворник и Зеница 19, Приједор, Добој и Нови Град 20 степени Целзијусових.

ИЗВОРсрна, фото илустрација
Претходни текстУ Казању свечана церемонија затварања “Игара будућности“
Сљедећи текстДиломатска офанзива Српске разбила покушаје њеног изоловања