Насловна Најновије Сутра сунчано и постепено топлије

Сутра сунчано и постепено топлије

140
0

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра се након облачног јутра очекује сунчано и постепено топлије вријеме, уз малу до умјерену облачност.

Ујутро се око ријека и по котлинама очекује честа појава магле, која ће се понегдје дуже задржати током дана уз хладније вријеме у тим предјелима.

Увече се очекује постепено наоблачење од сјевера, које у наредној ноћи доноси повремену кишу од сјевера ка истоку, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Вјетар ће бити слаб до умјерен, свјерни и сјеверозападни.

Јутарња температура ваздуха биће од минус три до два, на југу до пет, док ће дневна бити од шест до 14 степени Целзијусових.

У већини крајева данас су падавине престале и смањена је облачност, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха измјерена у 13.00 часова: Бјелашница минус четири, Соколац четири, Вишеград, Гацко, Фоча, Хан Пијесак и Дрвар пет, Сребреница шест, Мраковица и Сарајево седам, Зеница осам, Зворник и Нови Град 10, Бијељина, Приједор, Требиње, Мостар и Тузла 12, Бањалука и Неум 13, те Добој 14 степени Целзијусових.

ИЗВОРсрна, фото илустрација РТРС
Претходни текстКод дјеце развијати емпатију и дух заједништва
Сљедећи текстВлада Српске: Мјесечно 300 КМ за борце који немају услов за пензију