Насловна Најновије Сљедеће седмице квизови знања

Сљедеће седмице квизови знања

213
0

Српска квиз асоцијација из Београда у сарадњи са љубитељима квиза из Источног Сарајева, организује сљедеће седмице у Источном Новом Сарајеву, два индивидуална квиза знања из области домаћег филма и серија, односно познавања културе и историје словенских народа.

Квизови су индивидуалног карактера и планирано је да буду одржани у четвртак, 31. августа, са почетком у 19.00 часова у амфитеатру Средње школе „28. јуни“ у Источном Новом Сарајеву, најављено је из Српске квиз асоцијације.

У саопштењу се додаје да је предвиђено да квизови трају по 50 минута, те да буде укупно 100 питања из сваке области. Котизација за учешће на једном квизу је три КМ.

Идивидуалне пријаве могу се послати на телефон 066/362-461 ули 065/209-199.

„Циљ ових такмичарских квизова је промоција квиз културе и повезивање љубитеља квиза из Источног Сарајева, односно Републике Српске и Србије“, додаје се у саопштењу.

Ово је први пут да Српска квиз асоцијација организује квизове у Источном Сарајеву, а представљају саставни дио нове квиз сезоне која је почела у августу у Србији и појединим градовима Републике Српске.

ИЗВОРсрна
Претходни текстПромовисана збирка приповједака „Ајдучија“, аутора Слободана Ковачевића (ВИДЕО)
Сљедећи текстЗатражен притвор због насиља у породици