Насловна Најновије Тамара Вучић: Српска увијек има подршку Србије

Тамара Вучић: Српска увијек има подршку Србије

177
0

Супруга предсједника Србије Тамара Вучић, изјавила је вечерас у Бањалуци, да Република Српска увијек има подрушку Србије, али да их брига за дјецу и човјека спаја и више од политике.

„Брига за дјецу и човјека је нешто што је најважније. То нас спаја и више од неке врсте политике и било чега другога“, рекла је Вучићева новинарима у Бањалуци, гдје присуствује скупу „У сусрет Дану ријетких болести“.

Она је истакла да је посебно сретна што је у Бањалуци и што се вечерас говори о изузетно важној теми, као што је брига о најмилијима и о најслабијима, дјеци.

Тамара Вучић у дводневној посети Бањалуци - ЈМУ Радио-телевизија Војводине

„Ми показујемо бригу не само за дјецу у Београду, већ и за дјецу у Бањалуци и разним другим градовима, јер брига за дјецу и брига за човјека је нешто што је најважније“, нагласила је Вучићева.

Она је истакла да Србија увијек подржава Републику Српску, као што и Српска подржава Србију, поштујући принципе међународног јавног права, Повељу УН и Дејтонски мировни споразум.

Вучићева је захвалила за гостопримство које је на сваком кораку осјетила у Бањалуци, као и на отвореним срцима јер је имала прилику да се прошета и увјери у љепоте града на Врбасу.

ИЗВОРсрна, фото РТРС
Претходни текстТуристичка организација Источно Сарајево представља туристичку понуду на 45. сајму туризма у Београду, РТВИС, 22.2.2024.(ВИДЕО)
Сљедећи текстЦвијановић: Обољели и њихове породице нису и никада неће остати сами