Насловна Најновије Тијана Радовић се осјећа добро након успјешне трансплантације матичних ћелија

Тијана Радовић се осјећа добро након успјешне трансплантације матичних ћелија

1235
0

Након бројних акција прикупљања хуманитарне помоћи за лијечење матичним ћелијама, двадесетогодишње Тијане Радовић из Братунца и 100 дана од успјешно обављене трансплантације у болници у Болоњи, она се осјећа се добро, потврдио је њен отац Милисав.

„Желим са вама да подијелим радосну вијест, коју смо управо добили са клинике у Болоњи. Након 100 дана од трансплатације матичних ћелија које је Тијани донирала сестра Тамара, оне су се примиле 100 одсто и највећу опасност је пребродила“, објавио је Милисав на својој „Фејсбук“ страници.

Он је у име породице захвалио свима који су на било који начин помогли да Тијана оде на лијечење, јер сами не би успјели.

„Тијана се сада осјећа добро и у наредном периоду очекујемо њен повратак у Братунац“, написао је њен отац.

Средином новембра прошле године Тијана је отпутовала на клинику у Болоњу, након што је породица уз подршку хуманих људи широм свијета, успјела да прикупи 225.000 евра за њено лијечење.

Она је у фебруару 2019. године сазнала да болује од леукемије, а након дуге борбе и лијечења почетком фебруара прошле године постављена јој је дијагноза рецидива болести и поново је започело лијечење, које је сада успјешно завршено.

ИЗВОРсрна, фото Новости.рс
Претходни текстСутра сунчано и веома топло, послијеподне киша
Сљедећи текстВласеница: Из општинског буџета 90.000 КМ за развој пољопривреде