Насловна Најновије Сутра сунчано и веома топло, послијеподне киша

Сутра сунчано и веома топло, послијеподне киша

143
0

У Републици Српској и Федерацији БиХ, сутра ће бити сунчано и веома топло вријеме, уз постепено наоблачење које ће послије подне донијети кишу и температуру од 32 до 37 степени Целзијусових.

Током јутра и пријеподнева биће сунчано и веома топло уз постепено наоблачење са сјеверозапада, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Средином дана наоблачење ће изазвати краткотрајне пљускове мјестимично, а затим ће у поподневним и вечерњима часовима, доћи до јачег наоблачења са сјевера уз јаку кишу и пљускове са грмљавином. Биће и локалних непогода уз појаву јаког до олујног вјетра, а мјестимично и града.

Вјетар ће током већег дијела дана бити јужног и југозападног смјера, а доласком падавина промијениће смјер на сјевер.

Јутарња температура ваздуха биће од 18 до 23, у вишим предјелима од 14 степени, а највиша дневна од 32 до 37, у вишим предјелима од 26 степени Целзијусових.

Температура ваздуха данас у 14.00 часова: Бјелашница 20, Рибник 24, Чемерно 27, Хан Пијесак 28, Соколац 29, Гацко и Сребреница 30, Ливно и Неум 31, Источно Сарајево, Мркоњић Град, Шипово и Тузла 32, Бијељина, Зворник, Требиње, Градачац и Сарајево 33, Билећа, Добој, Приједор, Бањалука и Дрвар 34, Бихаћ, те Мостар и Зеница 35 степени Целзијусових.

ИЗВОРРХМЗ; срна, фото град Источно Сарајево
Претходни текстУ Андрићграду 28. јуна традиционалне “Видовданске свечаности“
Сљедећи текстТијана Радовић се осјећа добро након успјешне трансплантације матичних ћелија