Насловна Најновије Учестали одрони, возачи опрез

Учестали одрони, возачи опрез

103
0

На већини путних праваца у Републици Српској и Федерацији БиХ саобраћај одвија без ванредних ограничења , уз слабију фреквенцију возила, а возачима се савјетује опрез због учесталих одрона, саопштено је из Ауто-мото савеза Српске.

Одрони су учестали на путним правцима Црна Ријека-Мркоњић Град, Рогољи-Млиништа, Језеро-Ново Село, Карановац-Кнежево-Угар, Сарајево-Фоча, Саставци-Устипрача, Вишеград-Вардиште, Бродар-Рудо и Добро Поље-Миљевина-Брод на Дрини.

Због реконструкције дионице магистралног пута Брод на Дрини /Фоча/-Хум /Шћепан Поље/ измјењен је режим у одвијању саобраћаја све до краја године.

Ради укључивања и искључивања механизације ангажоване на изградњи ауто-пута на коридору „Пет це“ од моста Руданка до тунела Путниково брдо два, измијењен је режим саобраћаја на магистралном путу дионица Руданка-Добој. Радови су продужени до краја године.

На магистралном путу Рача-Бијељина у рејону Балатуна, због радова, саобраћај се одвија успорено, једном траком. На истом путном правцу, због оштећења коловоза и повећане фреквенције теретних возила, неопходна је опрезна вожња. У току су радови на путном правцу Градишка-Нова Топола-Клашнице.

Клизишта успоравају саобраћај на магистралном путном правцу Градишка-Козарска Дубица, на улазу у Орахову и на регионалном путу Укрина-Горња Вијака.

На регионалном путу Руданка-Станари, на превоју Љескове воде, због радова, саобраћај се за путничка возила одвија успорено, док се теретна возила преусмјеравају на алтернативни правац преко Јелаха.

До повремене обуставе саобраћаја, због извођења бушачко-минерских радова, долазиће на дионици магистралног пута Трново-Миљевина у кањону ријеке Бистрице у времену између 7.00 и 16.00 часова.

Због радова и минирања на каменолому „Грапска-Костајница“ у Костајници код Добоја долази до повремене обуставе саобраћаја на дионици регионалног пута Добој-Модрича.

На дионици Кључ-Сански Мост због радова на мосту на улазу у Сански Мост, код Воденог парка, саобраћај је обустављен и преусмјерен на обилазницу. Радови се изводе и на магистралним путевима Груде-Витина и Чевљановићи-Нишићи.

На граничним прелазима јутрос нема задржавања. 

ИЗВОРртвис
Претходни текст„Бели вукови“ прослављају крсну славу Светог мученика Трифуна
Сљедећи текстЉевнаић: Не пропустити шансу организовања ОИ за младе 2032. године