Насловна Најновије У петак почиње дводневни Ауто-рели “Сутјеска 2023“

У петак почиње дводневни Ауто-рели “Сутјеска 2023“

214
0

Више од 100 такмичара, пријављено је до сада на традиционалну, саобраћајно-превентивну манифестацију Ауто-рели „Сутјеска 2023“, коју у петак, 28. јула, и суботу, 29. јула, на платоу Националног парка „Сутјеска“, организује Ауто-мото савез /АМС/ Републике Српске са 48 ауто-мото друштава.

Ријеч је о јединственом типу релија, на којем ће учесници имати прилику да покажу знање из области саобраћајних правила и прописа, као и вјештине на посебно припремљеним локацијама испита спретности на Тјентишту.

Ауто-рели „Сутјеска 2023“, представља комбинацију практичног и теоретског испита знања и вјештина управљања возилом, а такмичари су подијељени у групе „Турист“ и „Спринт“, саопштено је АМС-а.

Рели се састоји од испита тачности, два испита спретности на затвореном простору, слалом вожње и провјере знања из познавања саобраћајних прописа.

Овогодишњи рели има за циљ дружење чланова АМС Републике Српске и других возача који то желе, обнову знања из Закона о основама безбједности саобраћаја на путевима у БиХ и Републици Српској, као и вожњу уз поштивање саобраћајних прописа.

Манифестација ће почети у петак у 17.00 часова, а завршити у суботу у 14.00 часова објављивањем званичних резултата и проглашењем побједника.

ИЗВОРсрна, фото Радио Фоча
Претходни текстХасановић и Хелез признали да су извршили незаконит трансфер новца
Сљедећи текст“Викенд моде“ на Јахорини од 17. августа