Насловна Најновије “Викенд моде“ на Јахорини од 17. августа

“Викенд моде“ на Јахорини од 17. августа

172
0

Други регионални „Викенд моде“ /Фешн Викенд/ почеће 17. августа пројекцијом филмског класика „Љубав и мода“ у Сарајеву, а 18. и 19. августа биће настављен на Јахорини, гдје ће своје креације приказати најуспјешнија модна имена из Републике Српске, Федерације БиХ, Србије, Хрватске, Црне Горе и Словеније.

„Овај догађај окупља регионалне и свјетски познате модне дизајнере, глумце и умјетнике, а његова додатна снага ове године је сарадња коју смо остварили са `Сарајево филм фестивалом`. На тај начин ћемо пружити подршку различитим садржајима и промовисаћемо културу, моду, умјетност и спорт“, наведено је у саопштењу Олимпијског центра „Јахорина“.

Директор Олимпијског центра „Јахорина“ Дејан Љевнаић, вјерује да ће овим догађајем туристима обезбиједити додатну туристичку понуду на планини, а да ће догађај употпунити концерт музичке звијезде Сениде.

Олимпијски центар „Јахорина“ и агенција за маркетинг и промоцију „Сигначер“ /Signature/ снимили су са креативним тимом кампању „Љубав и мода на Јахорини“ и тиме најавили јединствени догађај у региону.

Održan FASHION WEEKEND JAHORINA! - Lola

Директор агенције „Сигначер“ Наташа Петровић, рекла је да кампања, која је урађена по инспирацији и теми култног југословенског филма „Љубав и мода“ из шездесетих година прошлог вијека, скреће пажњу на помало заборављене здраве, друштвене норме и вриједности, естетику и моду једног времена.

Она је истакла да је кампања у фокус поставила неке од најљепших жена и јавних личности у БиХ, успјешне даме које су креативци и професионалци у различитим пословним круговима.

Из Олимпијског центра „Јахорина“ навели су да ће и ове године своје оригиналне креације приказати Верица Ракочевић, Милица Опачић, Амина Хасанбеговић, Предраг Ђукнић, Јована Петковић, Бата Спасојевић и још десетак најуспјешнијих модних имена из БиХ, Србије, Хрватске, Црне Горе и Словеније.

„Викенд моде“ преноси дух умјетности, културе, романтике и шика, а најзначајнија глумачка имена из регије, међу којим су Бранко Ђурић Ђуро, Јелена Гавриловић, Зала Ђурић и Милутин Мима Караџић, извешће евергрин музичке нумере из филма „Љубав и мода“.

ИЗВОРсрна, фото Fashion Weekend Jahorina 2K23
Претходни текстУ петак почиње дводневни Ауто-рели “Сутјеска 2023“
Сљедећи текстУ трци за “Златног лава“ Финчер, Бесон, Копола…