Насловна Најновије У саобраћајној несрећи погинуло троје младих

У саобраћајној несрећи погинуло троје младих

152
0

У саобраћајној несрећи у мјесту Видиковац, на магистралном путу Бар-Улцињ, погинуле су три особе, саопштено је из Оперативно комуникационог центра (ОКЦ) Управе полиције. Живот су изгубили Д.М. (21) из Улциња, Б.Б. (20) из Бара и Н.Д. (18) из Рожаја. Баранке Л.П. (18) и А.В. (18) задобиле су повреде опасне по живот и збринуте су у Општој болници Бар.

Приморски портал преноси да су на лицу мјеста страдале двије особе, а да је трећа преминула на пријемном одјељењу Опште болнице Бар.

Sa mjesta nesreće

„У Општу болницу Бар, у ноћи између суботе и недеље, довезена су три пацијента који су задобили тешке повреде у саобраћајној незгоди. Једна особа је, на жалост, преминула током пријема. Двије особе су медицински збринуте у нашој здравственој установи. Стабилних су параметара. Због природе повреда пацијенти ће бити упућени у Клинички центар Црне Горе“, казао је за Приморски портал др Раде Станисављевић, дежурни љекар у Општој болници Бар.

Према информацијама Приморског портала, у судару је учествовало возило марке ‘Ауди А3’, улцињских регистарских ознака и аутомобил марке ‘Сеат’, барских таблица.

Како је саопштено из полиције, до несреће је дошло 40 минута након поноћи.

Увиђај је обавила тужитељка Основног државног тужилаштва у Бару, Мирјана Танкосић Вучинић, уз присуство вјештака саобраћајне струке, криминалистичког техничара Одјељења безбједности Бар.

Саобраћај је на тој дионици пута у оба смјера био затворен до пет часова јутрос.

Околности под којим се догодила саобраћајна несрећа на Јадранској магистрали утврдиће истрага.

ИЗВОРРТЦГ, фото: Приморски портал
Претходни текстУ Српској рођено још 17 беба
Сљедећи текстДодик: Циљ посјете успостављање боље сарадње