Насловна Вијести Република Српска Фоча: Вишечлана породица Бадњар изразила захвалност Милораду Додику

Фоча: Вишечлана породица Бадњар изразила захвалност Милораду Додику

204
0

Породица Бањар из Фоче захвалила је српском члану Предсједништва БиХ Милораду Додику, на честиткама упућеним поводом рођења шестог дјетета.

„Честитка Милорада Додика нам много значи. Још једном је показао да мисли на нас и захваљујемо му се од срца“, рекао је отац шесторо дјеце Његош Бадњар.

Српски члан Предсједништва БиХ честитао је породици Бадњар рођење шестог дјетета и пожелио да се што прије уселе у кућу, која ће им ускоро бити изграђена.

„Честитам вам рођење новог члана породице и желим да уживате у породичној срећи, здрављу и задовољству њиховог одрастања у честите људе на понос породици, нашем народу и да се на вас угледају многи Срби, како бисмо обогатили и ојачали нашу Републику Српску“, наведено је у Додиковој честитки.

Он је овој породици пожелио много среће и доброг здравља, напомињући да увијек могу да рачунају на његову подршку.

Српски члан Предсједништва помоћи ће вишечланој породици Бадњар у рјешавању стамбеног питања како би њихови малишани имали још срећније и љепше дјетињство, као и много боље услове за живот.

Његош је рекао да им ова помоћ много значи, јер тренутно живе у веома тешким условима.

„Живимо у згради која је у власништву општине Фоча и која нема ни основне услове за живот. Kров прокишњава, зидови само што се нису урушили, купатила немамо. Не знам како бисмо с дјецом овдје преживјели зиму“, рекао је раније Његош.

ИЗВОРсрна
Претходни текстВишеград: На листи чекања за упис у вртић 17 малишана
Сљедећи текст“Лут фест“ почиње 26.септембра