Насловна Најновије Фоча: Пријем младих шахиста Омладинског шаховског клуба „9. јануар“

Фоча: Пријем младих шахиста Омладинског шаховског клуба „9. јануар“

212
0

Начелник општине Фоча Милан Вукадиновић у сусрет Дану Републике, примио је чланове екипе Омладинског шаховског клуба „9. јануар“, који су и ове године биљежили одличне резултате на шаховском пољу, на домаћим и међународним такмичењима.

Младим спортистима, у име општине Фоча, начелник Вукадиновић  још једном је честитао на досадашњим спортским успјесима који овај шаховски клуб позиционирају на место једног од најуспешнијих, када је реч о оствареним резултатима.

– Општина Фоча позната је као град спорта и повећањем издвајања у овој години, наставиће да даје подршку овом Клубу, који успешно ради и остварује врхунске  резултате у континуитету и на тај начин представљаја најбољи вид промоције шаха за све генерације, али и промоцију саме општине – рекао је Вукадиновић.

По свему судећи, традиција играња шаха у Фочи у посљедње вријеме доживјела је препород, што је резултат доброг рада клуба и ентузијазма појединаца, заједнички је закључак  данашњег састанка.

Тренер Радан Мимић, захвалио је начелнику  на пријему и подршци коју пружа Клубу и рекао да ће чланови ОШК „9. јануар“ наставити вриједно да раде, као и да су им планови као и увијек велики.
ИЗВОРопштина фоча
Претходни текстПуних 18 година од злочина над Абазовићима
Сљедећи текстПравославни вјерници обиљежавају Бадњи дан