Насловна Најновије Хан Пијесак „Град побједник“ на Одбојкашком кампу у Чању

Хан Пијесак „Град побједник“ на Одбојкашком кампу у Чању

228
0

Хан Пијесак је на љетном одбојкашком кампу у црногорском Чању освојио награду „Град побједник“ у такмичењу у игри „Играм за мој град“, рекао је Срни тренер Одбојкашког клуба „Хан Пијесак“ Синиша Новаковић.

„У свим дисциплинама смо освојили значајне бодове у такмичењу у игри и постали `Град побједник` у првој групи тог кампа на којем је учестовало 200 одбојкашица из 14 градова из БиХ, Србије, Црне Горе“, истакао је Новаковић.

Он је нагласио да су дјевојчице имале прилику да раде са 15 тренера предвођених професором Гораном Нешићем који је био задужена за ванодбојкашке активности, те да се друже и разговарају са промотером кампа и најбољом одбојкашицом Црне Горе – Тањом Бокан.

На овом љетном кампу учестовало је 16 одбојкашица узраста од 12 до 18 година, а једна од најбољих, према ријечима тренера, била је Мирјана Ћеранић са Хан Пијеска, која је и капитен пионирске екипе у Одбојкашком клубу „Хан Пијесак“.

Одлазак на овај одбојкашки камп, који је трајао од 22. до јуче, подржало је Шумско газдинство „Височник“ и привредни предузетници са Хан Пијеска, за шта су им, како кажу, у овом тиму, веома захвални.

ИЗВОРсрна
Претходни текстДодик за сутра најавио састанак са Човићем и лидерима „Тројке“
Сљедећи текстЧак 30 кошаркаша осумњичено за намјештање утакмица