Насловна Најновије Љетна сезона на Јахорини оборила рекорде посјећености

Љетна сезона на Јахорини оборила рекорде посјећености

154
0

Олимпијски центар /ОЦ/ „Јахорина“ је, обезбјеђујући безброј атракција и уживање у планини 365 дана годишње, стао раме уз раме са познатим свјетским ски-центрима, посјетиоци су то препознали и претходна љетна сезона оборила је рекорде посјећености, рекла је Срни стручни сарадник за односе са јавношћу овог центра Милена Черемиџић.

Черемиџићева је истакла да је претходна љетна сезона обезбиједила промет од готово 1.900.000 КМ, што је за 61 одсто више у односу на претходну.

Она је навела да је Олимпијски центар „Јахорина“ ове љетне сезоне бројним попустима учинио планину доступном готово свим становницима града Источно Сарајево.

Черемиџићева је рекла да је ОЦ „Јахорина“ припреме за предстојећу зимску туристичку сезону озваничио претпродајом ски-карата која је почела 20. септембра и трајаће до 20. октобра.

„Претпродаја се односи на шестодневне и вишедневне карте које су снижене за 10 одсто, а за кориснике Мастеркард картице обезбијеђен је попуст за додатних 10 одсто на шестодневне карте“, навела је Черемиџићева и додала да се карте могу купити посредством веб-шопа доступног на званичној интернет страници Олимпијског центра, гдје је доступан и цјеновник.

Она је позвала скијаше да искористе попусте и њихову исплативост и тако избјегну сезонске гужве на ски-касама.

Черемиџићева је рекла да званични датум почетка зимске туристичке сезоне још није одређен и да ће Олимпијски центар посредством друштвених мрежа јавност благовремено обавијестити о званичном отварању и догађајима који посјетиоце очекују поводом тога.

ИЗВОРсрна
Претходни текстТројица Срба убијених у Бањској биће сахрањени данас
Сљедећи текстВучић: Урадили су све да униште Србију, Србија ће побиједити