Насловна Друштво Све спремно за осми „Нектар ок фест“ на Тјентишту

Све спремно за осми „Нектар ок фест“ на Тјентишту

230
0

Долина хероја на Тјентишту овог викенда, од 15. до 17. јула, требало би да дочека хиљаде младих из региона, Европе и свијета, који ће доћи да уживају у музици и љепоти природе. на осмом „Нектар ОК фесту“.

Несвакидашњи фестивал, на несвакидашњем месту – окружен грандиозним планинским масивима, ледничким језерима и прашумом Перућица, која, поред јединствене природе, као симбол слободе и отпора нацизму, из године у годину има и велики историјски значај привлачи све више не само младе, већ и посетиоце свих узраста.генерације.

„ОК фест” постаје препознатљив као фестивал за целу породицу, па се све чешће могу видети брачни парови са децом.

Камп који се налази на лијевој обали Сутјеске поред великог рекреативног базена Националног парка „Сутјеска“ отвориће своје капије дан прије почетка фестивала, у четвртак, 14. јула, у 12.00 часова.

До 14. јула цијена ОК камп комплета улазница за све фестивалске дане и за све бине је 40 КМ, 14. и 15. јула коштаће 60 КМ, 15. и 16. јула 40, а 17. јула износи 20 КМ.

За посјетиоце који ће дешавања пратити само на главној бини, улаз је бесплатан до 18.00 часова, док је од 18.00 часова једнодневна улазница 10 КМ, а тродневна 23 КМ.

Портпарол фестивала Вања Мишић рекла је Срни да је све спремно за почетак и да се сви у организацији радују још једном сусрету са посјетиоцима.

„Фестивал је посао 365 дана у години, а оно за шта радимо и за шта радимо су управо људи који долазе. Камп је отворен од четвртка, 14. јула до понедељка, 18. јула. Препоручио бих свима који нису Још увек нису купили карте обавештавају се на сајту „ОК Феста“, где могу пронаћи детаљна објашњења“, рекла је Мишићева.

И ове године извођачи ће наступити на три бине, а програм ће почети у подне загревањем уз ди-џејеве на „летњој бини” поред базена.

Концерти у „ОК кампу” почеће у 16.00, а на главној бини у 20.00, након чега ће афтер парти поново бити на базену до зоре.

„Осим тога, ове године имамо и „ОК Цинема Стаге„ где ће посетиоци моћи да гледају филмове под ведрим небом, као и „ОК Боок зону` где ћемо у суботу имати промоције књига и Недеља“, рекао је Мишић.

Метеоролози за викенд предвиђају сунчано време, а организатори поручују да ће, без обзира на временске прилике, бити доброг провода.

„Кампери су права публика, нису размажени, само су спремни на све, али надамо се лепом времену, сигурно ће обрадовати све који дођу“, рекла је портпаролка „ОК феста“.

Главне звезде осмог фестивала на Сутјесци су финска хеви метал гудачка група „Апокалиптика“, а главну бину са њима ће током три фестивалска дана делити регионалне звезде „Дубиоза колектив“, Гоблини, „Сарс“, „Зостер“. “, Нено Белан, Дамир Урбан, „Псицхомодо поп“, И-плаи, Силент, Никола Врањковић и Кирил Џајковски.

На бини „ОК Цамп“ наступиће „Ортходок Целтс“, „Лет Три“, Војко В, Едо Мајка, „Суншајн“ и „Морт“, а велика забава очекује се и уз базен уз неке од најпознатијих електронских музичких извођача у региону, али и свету. 

ИЗВОРСрна
Претходни текстМилићи: Паљење петровских лила (ФОТО)
Сљедећи текстНајављено из министарства: Бесплатни уџбеници за основце, просвјетарима већа плата