Насловна Најновије Дигитализација пословања МСП и предузетника на локалном нивоу

Дигитализација пословања МСП и предузетника на локалном нивоу

141
0

Тендет д.о.о. позива сва МСП и предузетнике да искористе прилику и пријаве се на пројекат дигитализације, развоја и промоције онлајн пословања.

Циљ пројекта „Дигитализација пословања МСП и предузетника на локалном нивоу је успостављање подршке малим и средњим предузећима и предузетницима како би постали конкурентнији на тржишту уз развој онлајн пословања и пословног умрежавања за све врсте малопродаје, велепродаје и произвођаче.

Уз подршку партнера у склопу пројекта развијена је подршка у комплетном процесу у развоју онлајн пословања за мала и средња предузећа и предузетнике.

Током трајања пројекта дигитализација и развој онлајн пословање биће реализован кроз:
• Израду „web shop-a“ за МСП и предузетнике у оквиру Теденет платформе
• Бесплатна подршка „web shop-a“ менаџера у општинама и градовима
• Едукације за менаџере фирми
• Развој онлајн канала за промоцију и продају
• Развој канала за онлајн комуникацију
• Локално и међународно умрежавање
• Промотивне кампање
• Партнерски софтвери и услуге
• Конференцију о онлајн пословању

У складу са споразумом, у пројектним активностима ће учествовати „Web shop“ менаџера из (града/општине) и биће на располагању МСП и предузетницима током трајања пројекта са циљем да бесплатно пруже подршку и помогну у развоју и унапријеђењу онлајн пословања у свим кључним сегментима.

У склопу пројекта организоване су и онлајн радионице за запослене у МСП и за предузетнике који су заинтересовани да изграде сопствене капацитете. Сва заинтересована МСП и предузетници могу контактирати „web shop“ менаџера и добити више информација путем веб странице https://digitalizacija.tedenet.com

Партнери на пројекту су градови Зворник, Добој и Требиње, општине Милићи, Власеница, Угљевик,Пале и Козарска Дубица. Учесници су и Инфобиб, „Lanaco“, Развојна агенција града Требиња, Развојна агенција града Добоја, Агенција за развој малих и средњих предузећа општине Угљевик, РТВ Источно Сарајево, РТВ Добој, РТВ Козарска Дубица, Радио Требиње, Радио „Мagic“, Портал Дрина Медиа.

ИЗВОРртвис
Претходни текстНи након 21 годину нема судског епилога за убиство Риста Југовића
Сљедећи текстЧланови Џију-џицу клуба „Славија“ учествују на Европском првенству