Насловна Најновије Сутра топлије и претежно сунчано

Сутра топлије и претежно сунчано

87
0

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра ће бити топлије и претежно сунчано вријеме уз малу до умјерену облачност.

Јутро ће бити хладније, на истоку облачно уз слабе падавине понегдје, у осталим предјелима претежно ведро, а око ријека и по котлинама са маглом, док ће увече и у ноћи доћи до наоблачења од запада, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Минимална температура ваздуха износиће од минус два до три, на југу до шест, у вишим предјелима од минус пет, а максимална од 10 до 16, у вишим предјелима и мјестима са маглом од пет степени Целзијусових.

Вјетар ће бити слаб, на југу до умјерен, сјеверни или промјенљив.

Према подацима Федералног хидрометеоролошког завода, данас је јаче наоблачење са запада прешло преко Српске и ФБиХ и условило захлађење, кишу, сусњежицу и снијег.

Температура ваздуха измјерена у 13.00 часова: Сарајево и Хан Пијесак минус један, Соколац нула, Кнежево један, Тузла и Сребреница два, Мркоњић Град три, Добој четири, Бијељина, Зеница и Вишеград шест, Бањалука и Приједор осам, Нови Град и Фоча 10, Мостар и Билећа 14, Требиње 15, Неум 20 степени Целзијусових.

ИЗВОРсрна, фото илустрација
Претходни текстДодик у Прокупљу на обиљежавању Дана сјећања на жртве НАТО агресије
Сљедећи текстИсточна Илиџа: У четвртак инфо-сесија о заједничком фонду