Насловна Најновије Аудиција за Омладински музички фестивал „Источна Илиџа 2023“

Аудиција за Омладински музички фестивал „Источна Илиџа 2023“

191
0

Центар за културу и информисање Источна Илиџа  покреће Омладински музички фестивал у Источној Илиџи, који ће употпунити културни и забавни садржај за  младе. Планирано је да фестивал окупи младе, талентоване вокалне извођаче, узраста од 6. разреда основних до 4. разреда средњих школа из Босне и Херцеговине и Србије.

Аудиција за Омладински музички фестивал „Источна Илиџа 2023“ одржаће се у понедјељак и сриједу од 10 часова у Основној школи „Петар Петровић Његош“ на Добрињи.

Такмичари ће имати сву потребну стручну подршку од стране Центра за културу и информисање, професора музике и стручњака који ће бити укључени у овај пројекат. За најбоље су предвиђене вриједне награде, а циљ је да фестивал прерасте у традицију и да ова општина буде препознатљива по њему, саопштено је из Центра за културу и информисање.

Фестивал није замишљен као класично музичко такмичење, већ као процес професионалног усавршавања и педагошког рада.  Kултурно умјетнички програм Фестивала биће употпуњен и наступима већ афирмисаних и популарних музичких састава и извођача.

 

ИЗВОРртвис
Претходни текстВидовдански сабор у Београду
Сљедећи текстПатријарх српски Порфирије предводи литију ка гробљу