Насловна Најновије Безрезервна подршка градоначелнику Ћосићу у борби за истину

Безрезервна подршка градоначелнику Ћосићу у борби за истину

247
0

Општинска Борачка организација Источно Ново Сарајево, даје пуну подршку градоначелнику Источног Сарајева Љубиши Ћосићу и институцијама овог града у свакодневној борби за истину, а посебно за постављање табли на улазима у Источно Сарајево, речено је данас Срни у Борачкој организацији ове локалне заједнице у саставу града Источно Сарајево.

„Господине Ћосићу, немојте се освртати на изјаве градоначелника Сарајева Бењамине Карић и бошњачких званичника. Имате пуну подршку српских бораца за ово што сте урадили, као и сваки вид подршке за начин на који руководите градском администрацијом и развојем Града Источно Сарајево“, рекао је предсједник Борачке организације Источно Ново Сарајево, Драгиша Тушевљак.

На шест кључних улаза у Источно Сарајево у петак, 30. јуна, постављене су табле са називом подручја града на српском и енглеском језику, на којима је истакнут податак да је 157.000 Срба морало напустити Сарајево.

Након тога градоначелник Сарајева Бењамина Карић, поднијела је кривичну пријаву против градоначелника Источног Сарајева Љубише Ћосића за, како је навела, изазивање или распиривање националне, расне или вјерске мржње.

ИЗВОРсрна, фото РТВИС
Претходни текстМилан сутра путује у Француску на лијечење, хуманитарна акција се наставља
Сљедећи текстКФОР сутра почиње војне вјежбе на југозападу Космета