Насловна Најновије Бореновић: Тривићева недостижно води

Бореновић: Тривићева недостижно води

152
0

Лидер ПДП-а Бранислав Бореновић рекао је како, на основу трећине избројаних гласова за предсједника Републике Српске (184.730 гласова), Тривић има 98.624 гласа, а Милорад Додик 84.212 гласова. „То је једна доста велика разлика“, рекао је Бореновић.

Када је у питању Бањалука, казао је да су пребројали нешто мање од 30 посто (32.402).

“Доминантно Јелена Тривић води – 18.649 гласова, а Додик има 13.033 гласова. То су трендови који се не могу стићи. Разлика за Јелену на нивоу цијеле РС је преко 14.000 гласова. По нама је недостижно, али нада задња умире и треба сачекати. Хвала посебно Бањалуци која је била жестоко нападнута, уцијењена, притиснута. И одупрла се. Показала је Бањалука да кажњава оног ко је жели окупирати”, рекао је Бореновић.

Додао је како је врло срећан због ових показатеља и најавио: “Врло брзо ћемо имати коначне резултате у проценту који више нико не може измијенити. И да ће то показати да нас чека један напоран, велики и важан посао. У коме ћемо све грађане у РС третирати једнако, закони важити једнако за све и направити праведно мјесто за живот. У којем ће бити посла, пензионери неће бити понижени, борци пуни достојанства, бити посла за људе који желе радити. Биће високе плате и пензије, изаћи ћемо из изолације и нећемо имати непријатеља колико их данас имамо. Ово ће бити право мјесто за живот у којем се нико не треба плашити ни са једне стране”.

На крају је и “запријетио”: “Они су гријешили, крали и злоупотријебили своју позицију, мораће одговарати”.

ИЗВОРН1
Претходни текстСНСД: Обрађено 75 одсто гласова, Жељка Цвијановић има 240.000 гласова
Сљедећи текстТрново: Цвијановићева убједљиво побиједила