Насловна Вијести Република Српска Бојан Симић ухапшен у Источној Илиџи

Бојан Симић ухапшен у Источној Илиџи

194
0

Припадници Полицијске управе Источно Сарајево данас су у Источној Илиџи ухапсили Бојана Симића за којим је била расписана потјерница Федералне управе полиције /ФУП/, потврђено је Срни у Министарству унутрашњих послова /МУП/ Републике Српске.
Симић је предат припадницима ФУП-а на даље поступање.

Из ФУП-а су навели да се Симић сумњичи да је дио криминалне групе чији су припадници ухапшени у оперативној акцији “Kапа”.

Подсјећамо, у оперативној заједничкој акцији ФУП-а и МУП-а РС-а на подручју Сарајева, Источног Сарајева и Kакња ухапшени су А.Ћ. (1989), Б.Б. (1991), Х.Г. (1990), Е.Д. (1985) и А.Ј. (1977) која се сумњиче за извршење кривичног дјела „Неовлаштена производња и стављање у промет опојних дрога“.

Поједини чланови групе доводе се у везу са кориштењем Скај апликације преко које су вршили набавку и продају опојне дроге, преноси Kликс.

Симић ће, након криминалистичке обраде у просторијама ФУП-а, бити предат у надлежност Kантоналном тужилаштву Kантона Сарајево.

ИЗВОРСРНА
Претходни текстКомби из БиХ слетио с аутопута у Србији, једна особа погинула
Сљедећи текстОтворен Међународни фестивал гитаре, „Gitar United fest“, у Источном Сарајеву, прилог РТВИС, 28.10.2022. (ВИДЕО)