Насловна Најновије Брнабићева и Орлић осудили нереде у Београду

Брнабићева и Орлић осудили нереде у Београду

127
0

Предсједници Владе и Скупштине Србије Ана Брнабић и Владимир Орлић осудили су вечерас протесте у Београду испред зграде Предсједништва.

Орлић је рекао да на Сретење свако покаже своје право лице и да, колико је антидржавној коалицији стало до Србије и било чега српског уопште стало, говори и то да су свој „бал вампира“ организовали управо на Сретење.

– Док је предсједник Александар Вучић позивао Србију на слогу и заједништво у чувању државе остале од Карађорђа и Милоша, антидржавна коалиција је на српског предсједника кренула снајпером и отвореним пријетњама смрћу – рекао је Орлић, који је и члан Предсједништва СНС-а.

Он каже да данас заједно човјеку, који је заслужан за 27 повучених признања самопроглашеног Косова, пријете „десничари“ и остаци бившег режима који су радили све што су могли да Косово и Метохију отјерају што даље од Србије и што сервилније испуне сваки налог странаца, саопштено је из СНС-а.

Брнабићева је рекла да, иако окупљени пријете Вучићу, он их због Србије штити.

– Газите српску заставу, позивате се на другу државу, пријетите убиством предсједника. Знајте да и вас штити Вучић, зарад стабилности. Да није тако, дочекало би вас вечерас десетине хиљада чланова СНС-а – навела је Брнабићева на Твитеру.

Група грађана незадовољна политиком власти према Косову и Метохији протестује вечерас испред зграде Предсједништва у Београду.

ИЗВОРсрна
Претходни текстДачић: Вечерас организован покушај државног удара
Сљедећи текстЈахорина игра за прво мјесто и Милоша Божовића