Насловна Најновије Бјелица: Наводи о наоружавању Срба су чиста бесмислица

Бјелица: Наводи о наоружавању Срба су чиста бесмислица

67
0

Начелник Сокоца Милован Бјелица рекао је да су наводи о наоружавању Срба на Сокоцу и подручју Романије чиста бесмислица и позвао становништво да не насједа на неистине које износи министар одбране у Савјету министара Зукан Хелез.

Бјелица је рекао Срни да одговорно тврди да на подручју Сокоца нема никаквог наоружавања, те истакао да Срби нису народ који започиње ратове.

„Ми ратове завршавамо“, поручио је Бјелица.

Он је навео да би први пријавио уколико би сазнао да неко врши наоружавање на Сокоцу.

„Једино што сам чуо је то да поједини директори купују ловачке пушке и дају десетине хиљада евра за њих, али они лове са утицајним Бошњацима из Сарајева, тако да не вјерујем да ту има проблема“, рекао је Бјелица.

Алтернативна телевизија јуче је објавила да међународна заједница има план да се до 2. маја створи велика тензија и пласира што више лажних информација о наоружавању великог броја Срба спремних на сукобе, а главни сарадник у томе им је министар одбране у Савјету министара Зукан Хелез.

Позивајући се на добро обавијештене изворе, АТВ наводи да се најновија пропаганда огледа у тврдњама да се по Сокоцу и Хан Пијеску наоружавају Срби како би дошло до инцидената уочи сједнице Генералне скупштине УН због чега су припадници ЕУФОР-а присутни у ове двије општине.

ИЗВОРсоколац - срце романије
Претходни текстКошарац: Марфи се мијеша у унутрашње ствари БиХ, закон о гасу бих неће бити усвојен
Сљедећи текстПљеваљчић, Ждрале и Топаловић дебитују на сениорском Европском првенству