Насловна Најновије Вишковић: У новој години приоритети економски раст Српске и стандард грађана

Вишковић: У новој години приоритети економски раст Српске и стандард грађана

166
0

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић, упутио је новогодишњу честитку грађанима Српске, у којој је поручио да стварање услова за даљи економски раст Републике и стандарда њених грађана, остаје приоритет за Владу и у новој години.

Вишковић је нагласио да Српску очекује велики инвестициони циклус, чија ће реализација допринијети још бољем развоју Републике.

Премијер Српске је изразио жељу да 2023. година буде година напретка, развоја и националног заједништва, саопштено је из Бироа Владе Српске за односе са јавношћу.

„У своје лично име и у име Владе Републике Српске, честитам вам Нову годину, желећи вам, на првом мјесту, добро здравље и вама и вашим породицама, како би заједничким снагама наставили да градимо и унапређујемо Републику Српску у свим областима“, поручио је Вишковић у честитки.

Он је истакао да ће нова година бити година великих изазова, али и шанси, у којој ће се покренути велики процес демографске обнове, јер не постоји већи и значајнији национални интерес од тога.

Вишковић је подсјетио да се у нову годину улази са новом подршком за вишечлане породице, промовишући истинске породичне вриједности.

Предсједник Владе Српске је изразио и очекивање да 2023. година буде година великих успјеха села, чему ће, како је рекао, помоћи и најзначајнија подршка аграру од 180 милиона KМ.

Према његовим ријечима, у години великих геополитичких изазова, који утичу на животе свих, производња хране са домаћих поља представља најважнији приоритет.

„Да би остварили све ове циљеве, потребно је да стално подстичемо, његујемо и развијамо наше национално заједништво, окупљајући се око онога о чему се сви слажемо – да је Република Српска гарант нашег опстанка“, наводи се у честитки премијера.

ИЗВОРсрна, фото Влада РС
Претходни текстБошковић најсупјешнији спортиста у тимским спортовима
Сљедећи текстИсточно Ново Сарајево: Усвојен ребаланс буџета, смијењен директор Дома здравља