Насловна Најновије Власеница: Кошаркашке секције у новој опреми крећу у поход на титулу

Власеница: Кошаркашке секције у новој опреми крећу у поход на титулу

117
0

У борбу за титулу првака регије Бијељина и Бирач, мушка и женска кошаркашка екипа власеничког СШЦ „Милорад Влачић“, крећу опремљене чврстом вољом, челичном дисциплином, али и новом гарнитуром дресова.

Да би на Регионалном такмичењу у кошарци на терену били препознатљиви побринуло се ЈКП „Власеница“ и њихов директор Александар Краљевић.

„С обзиром на то да наше предузеће успјешно послује, драго нам је што имамо могућност да на различите начине допринесемо раду наших образовних установа. Како би на такмичењу које им предстоји, али и свим наредним, и у визуелном смислу достојно представили свој град, средњошколским кошаркашким секцијама, женској и мушкој, поклонили смо двије гарнитуре дресова. Вриједност опреме коју смо набавили је 1 300 КМ, од тога је 700 КМ финансирала фирма, а 600 КМ сам издвојио из властитих средстава“, рекао је директор Краљевић.

Руководилац женске кошаркашке секције Далибор Видовић срећан је што се рад кошаркашких секција, које већ годинама нижу успјехе на бројним такмичењима, цијени.

„Драго ми је што у Власеници постоје људи који препознају рад наше дјеце, наших ученика, који су жељели да они репрезентују овај град у правом свјетлу, односно да буду једнобразни, да тако кажем. Захвалан сам ЈКП „Власеница“ и њиховом директору који су наш рад подржали поклонивши нам ове двије гарнитуре, односно 24 дреса“, истакао је Видовић.

Пајисија Петровић, директор СШЦ „Милорад Влачић“, истиче да је ово само један од начина на који ово власеничко предузеће подржава рад школе.
„У протекле двије године, имали смо веома добру и плодоносну сарадњу са ЈКП „Власеница“ и директором Краљевићем. Захваљујући њиховим донацијама, довршили смо опремање машинске радионице најсавременијом опремом, а даровавши нашим кошаркашким екипама дресове, они су још једном показали да воле овај град, да воле наш Центар“, истакао је директор Петровић.

Кошаркашице и кошаркаши нису крили срећу што ће на такмичењу наступити опремљени као прави,професионални тимови и обећали су да ће на овај гест одговорити побједама.

Регионално такмичење у кошарци за средње школе, за регију Бијељина и Бирач, одиграва се данас у Бијељини.

ИЗВОРртвис
Претходни текстСлужен парастос најмлађем одликованом борцу Споменку Гостићу
Сљедећи текстХуманитарно вече за помоћ у лијечењу Милоша Божовића