Насловна Најновије Вучић: Сачуваћемо мир и стабилност у Србији, увијек ћу бити уз свој...

Вучић: Сачуваћемо мир и стабилност у Србији, увијек ћу бити уз свој народ

132
0

Предсједник Србије Александар Вучић поручио је данас да се није уплашио насилника и да ће увијек бити уз свој народ, као и да ће бити сачувани мир и стабилност у земљи.

– Ја сам тај који је био на тераси, који је био у Предсједништву, на свом радном мјесту, и нисам вас се нимало уплашио и нећу вам дати да срушите Србију – објавио је Вучић на Инстаграму уз видео поруку из Предсједништва Србије.

Навео је да му се с времена на време чини да политички противници, али и њихови ментори споља мисле да су у овој земљи сви идиоти и да нико нема очи и уши, и да нико не разуме шта се све догодило.

– Сви су видјели да су готово три сата полицајци и имовина грађана Србије били брутално нападани од оних који су ријешили да руше демократију Србији и изборну вољу нашег народа.  Сви су видјели, али они би да окрену причу, да нас завитлавају, да се шале са Србијом, да покушавају да нас све направе заједно лудима. И у мору лажи коју износе синоћ и данас само једна ствар је била истинита, а то је да су видјели неког мушкарца који им је личио на Вучића, који је био баш на овом мјесту гдје сам ја сада, гдје су га извиждали – навео је Вучић.

Вучић је потврдио да је то тачно и да је он био на тераси.

– Апсолутно је тачно, био сам ја на тераси Предсједништва свог радног мјеста, нисам их се уплашио нимало, нисам побјегао ни у једну страну земљу, нисам се сакрио ни у један бункер и никада се од силеџија и насилника скривати нећу. Увијек ћу бити уз свој народ, одбранићемо и сачуваћемо демократију, одбранићемо и сачуваћемо мир и стабилност у нашој Србији. Живјела Србија – поручио је Вучић.

ИЗВОРртрс
Претходни текстУ наставку акције „Коде“ ухапшена још три лица (ВИДЕО)
Сљедећи текстПрва киша метеора у првим данима јануара са 120 звијезда падалица на сат