Насловна Вијести Сервисне информације Данас облачно са падавинама

Данас облачно са падавинама

132
0

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити облачно, у већини крајева са кишом, а на вишим планинама са снијегом.

Током дана биће промјенљиво вријеме уз повремену кишу у већини предјела, на југу ће бити и пљускова уз нешто јаче падавине и вјетровито.

Касније поподне и увече на сјеверу ће уз пад температуре киша прећи у сусњежицу, а затим и у снијег у нижим предјелима. Током ноћи снијег се очекује у већини предјела, осим на југу, уз формирање и пораст мањег сњежног покривача за три до 10 центиметара, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Вјетар ће бити слаб до умјерен, јужног смјера. У вечерњим часовима вјетар мијења смјер на сјеверни који ће повремено имати јаке ударе.

Максимална температура ваздуха од три до девет, у вишим пределима од један степен Целизијусова. Увече се очекује захлађење.

Јутрос преовладава облачно вријеме са слабом кишом.

Температура ваздуха измјерена у 7.00 часова: Соколац минус пет, Вишеград, Рудо, Бјелашница минус четири, Хан Пијесак минус два, Приједор, Фоча минус један, Нови Град, Сребраница, Чемерно нула, Бањалука, Гацко, Добој, Тузла, Зеница један, Бијељина, Калиновик два, Билећа, Сарајево три, Мраковица, Мостар, Ливно четири, Мркоњић Град, Дринић, Требиње пет, Бугојно, Дрвар шест, Рибник осам, Бихаћ девет, Неум 11 степени Целзијусових.

ИЗВОРСрна, РХМЗ, фото илустрација Глас Српске
Претходни текстДодик: Подршка институција породици Петровић која је добила четворке
Сљедећи текстУ Српској рођено 11 дјевојчица и 11 дјечака