Насловна Најновије Данас разведравање у већини предјела

Данас разведравање у већини предјела

111
0

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће, након облачног јутра уз повремену кишу и слаб снијег у вишим предјелима, током поподнева падавине престати у већини предјела и доћи ће до разведравања.

Падавине ће се премјештати од сјевера ка истоку и од средине дана и током поподнева престаће у већини крајева. Прво ће се разведрити на западу и сјеверу, а затим и на истоку, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Јутарња температура ваздуха биће од три степена на истоку до 11 на западу, на југу до 14, у вишим предјелима од нула степени Целзијусових.

Вјетар ће бити слаб до умјерен сјеверозападни.

У Републици Српској и ФБиХ јутрос је облачно са кишом у нижим крајевима и снијегом на планинама. У Херцеговини сунчаније и без падавина, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 7.00 часова: Дрвар минус четири степена, Ливно минус три, Бјелашница минус два, Бугојно минус један, Иван седло, Широки Бријег, Соколац и Столац нула, Сарајево, Сребреница и Зеница један, Тузла два, Бихаћ и Мостар три, Сански Мост четири, Бијељина и Добој пет, Градачац и Приједор шест, Бањалука и Неум седам степени Целзијусових.

Висина сњежног покривача: Хан Пијесак 15 центиметара, Соколац 10, Кнежево и Мркоњић Град шест, Калиновик пет, Сребреница, Чемерно и Шипово четири, Рудо и Фоча два центиметра.

ИЗВОРртрс
Претходни текстУ Српској рођено 28 беба
Сљедећи текстЕмотиван опроштај Вориорса и Хокса од Милојевића – „Боже правде“ у Сан Франциску