Насловна Најновије Додик: Српска опен је јединствена прилика за Српску и Бањалуку

Додик: Српска опен је јединствена прилика за Српску и Бањалуку

139
0
Изградњом тениског комплекса у Бањалуци стављен је печат на једно вријеме, изјавио је предсједник Републике Српске Милорад Додик.
 

Додик је нагласио да данас почиње незаборавних седам дана у Бањалуци гдје ће бити одржан турнир Српска опен.

– Овдје је све спремно, све је сигурно. Ово је мјесто које ће обиљежити не само оне који су ово радили, него и Бањалуку и Републику Српску. На почетку изградње овог комплекса било је скепсе, али је све завршено у кратком року. Ово је јединствена прилика за Српску и Бањалуку – поручио је Додик.

Додик је још једном захвалио свима који су учествовали у овом пројекту, од премијера Српске Радована Вишковића, министра финансија Зоре Видовић, градоначелника Бањалуке Драшка Станивуковића, предсједника Народне скупштине, посланичких клубова, људи који су бдјели над техничким детаљима, са директором турнира Ђорђем Ђоковићем на челу.

– Урадили смо нешто што ће ставити печат на ово временско дешавање у Бањалуци. Ово ће остати догађај који ће сигурно обиљежити и вријеме које долази и често ће се о овоме говорити. Оно што је најважније, бићемо виђени на многим дестинацима у свијету – рекао је Додик новинарима у новоизграђеном тениском комплексу у парку Младен Стојановић у Бањалуци.

Предсједник Српске је свим играчима пожелио успјех и добре спортске резултате.

Говорећи о временској прогнози ових дана, Додик је навео да постоје правила у тенису, односно да у случају када пада киша не игра се, а чим киша стане меч се наставља.

– Ово је свјетски догађај и тако је и уређено. Мени дјелује врхунски – истакао је Додик.

 
 
ИЗВОРртрс
Претходни текстЗапажени резултати ученика СШЦ „Источна Илиџа“ на такмичењу музичких школа
Сљедећи текстВлада Србије усвојила пакет мјера заштите Срба на Космету