Насловна Магазин Спорт Друга побједа Славије на припремама -Ђерић господарио тереном

Друга побједа Славије на припремама -Ђерић господарио тереном

297
0

Славија – Младост 3:1 (2:0)

У другом припремном мечу Славија је на главном терену дочекала екипу Младости из Добој Какња, а могла се видјети солидна фудбалскљ представа у којој се истакао млади Дејан Ђерић. Господарио је ваздушним простором, као у одбрани тако и у нападу.

Славија је први пут запријетила у 8. минуту када је шутирао Асентић. Минут касније гости имају двије шансе у размаку од неколико секунди али се истакао голман Неџибовић. Слиједе два добра покушаја Арбиње, прво главом а онда и шут тик поред стативе.
А онда своју добру игру Ђерић крунише голом. Био је највиши у скоку послије корнера који је извео Дабић.
Арбиња се и у другом припремном мечу уписао у стријелце. Опет је Дабић асистирао, а Арбиња мајсторски шутира за 2:0. Био је то резултат првог полувермена у којем је у тиму Славије играо Тадија Стојановић, играч који је прошлу сезону играо у Модричи.
У другом дијелу смо видјели још један гол Славије а стријелац је Авдаловић. Услиједиле су бројне измјене па и гости успјевају да погоде мрежу Сирће који је ушао у игру. И још једно ново лице у дресу Славије: Данијел Ерић који је стигао из Подриња и добро одиграо на својој премијери пред публиком у Источном Сарајеву.

ИЗВОРSportEast
Претходни текстЕмисија „Пулс града“, 16.07.2022. (ВИДЕО)
Сљедећи текстНеколико српских туриста заглављено у Албанији, један преминуо